Türkiye Süper Ligi

Gol düellosundan galip çıkmadı

Süper Lig'de 10'uncu haftanın son maçında lider Beşiktaş, Kasımpaşa karşısında beraberliği uzatma dakikalarında penaltıdan attığı golle kurtardı. Maç 3-3 sona erdi.

Konular: Spor, Futbol, Beşiktaş
Eren Derdiyok maçta iki şut attı, ikisi de gol oldu. [AA]

karşılaşmada ilk gol 24'üncü dakikada eren derdiyok ile geldi. kasımpaşa'nın gol sevinci 3 dakika sürdü. rhodolfo skoru 1-1'e getirdi. 40'ıncı dakikada ise ryan donk ceza sahası dışından güzel bir gole imzasını attı ve ilk yarı kasımpaşa'nın 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

52'de alman golcü mario gomez tekrar beraberliği sağladı. golden 15 dakika sonra eren derdiyok maçtaki ikinci şutunda ikinci golünü attı ve kasımpaşa'yı 3-2 öne geçirdi. uzatma dakikalarında ise beşiktaş penaltı kazandı. oğuzhan'ın golü skoru belirledi: 3-3.

haftaya en yakın rakiplerinden 4 puan önde giren beşiktaş beraberlikle 3 puan farkla zirvede kaldı. beşiktaş'ın puanı 23'e, kasımpaşa ise 15'e çıkardı. 

maçı almanya milli takımı teknik direktörü joachim löw de izledi. 

beşiktaş'ın isveçli futbolcusu alexander milosevic, bu sezon ilk kez bir resmi maçta görev yaptı.

teknik direktör şenol güneş'in, kart cezalısı ersan adem gülüm'ün yerine defansta luiz rhodolfo'yla birlikte görev verdiği alexander milosevic, bu sezon siyah-beyazlı formayı ilk kez resmi bir maçta giydi.

milosevic, beşiktaş formasıyla son olarak geçen sezon 29 mayıs'ta oynanan ve siyah-beyazlıların 2-1 kazandığı gençlerbirliği maçında mücadele etmişti.

kaynak: al jazeera

 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;