Bilim-Teknoloji

Google Glass'ın öncüsü Amazon'da

Google'ın akıllı gözlüğü Glass'ı geliştiren ekibin öncü isimlerinden Babak Parviz, online alışveriş sitesi Amazon'da çalışmaya başlıyor.

Konular: Bilim-Teknoloji
Babak Parvizartık Amazon için çalışacak
Babak Parvizartık Amazon için çalışacak [Fotoğraf: Google+]

giyilebilir teknolojiler konusunda öncü markalardan biri olan google'da akıllı gözlük glass'ı geliştiren ekipte yer alan önemli isimlerden biri olan babak parviz, online alışveriş devi amazon'a transfer oldu.

aynı zamanda washington üniversitesi'nde eğitim veren parviz, transferi google+ sayfasında duyurdu. parviz ek olarak geçtiğimiz aylarda duyurulan akıllı kontak lensi de geliştiren ekipte yer alıyordu.

babak parviz'in transferi marketwatch.com internet sitesine açıklamalarda bulunan amazon sözcüsü tarafından da doğrulandı. parviz'in amazon'da 'nesnelerin interneti' konusunda çalışmalar yapması bekleniyor. ayrıca internet ve mobil teknolojiler konusunda da çalışmalar yapacağı düşünülüyor.

kaynak: marketwatch.com

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;