Bilim-Teknoloji

Google'dan görüntülü müşteri hizmetleri

Teknoloji devi Google, kendisinden tablet, telefon ya da Chromebook gibi cihazlar satın alanlara görüntülü müşteri hizmetleri desteği verecek.

Konular: Bilim-Teknoloji
Google müşterilerine videolu canlı destek hizmeti sunacak
Google müşterilerine videolu canlı destek hizmeti sunacak [Fotoğraf: Google]

google, hangouts uygulaması ile videolu görüntülü hizmetleri servisini 2013 yılında ticari olarak kullanıma sunmuştu. bu serviste kullanıcılar profesyonel başka kullanıcılardan ücret karşılığında görüntülü destek alabiliyordu. 

bu hizmetin bir benzeri kendi ürünleri için test etmeye başlayan firma, kendisinden tablet, telefon ya da chromebook gibi cihazlar satın alanlara görüntülü müşteri hizmetleri desteği verecek. 

halen test aşamasında olan serviste kullanıcılar hangouts yardımı ile destek personelleri ile görüntülü olarak görüşebilecekler. ücretsiz olarak kullanılabilecek servis ile ilgili olarak google adına açıklamalarda bulunan bir yetkili, ‘şimdilik sınırlı kullanıcılarla gerçekleştirdiğimiz testler sürüyor. henüz tam anlamıyla planlarımızı açıklayabilecek durumda değiliz’ dedi. 

google’ın resmi olmayan ismiyle 'virtual genius bar’ adını verdiği servisinin ne zaman tam anlamıyla kullanıma sunulacağı ve kullanım şartlarının ne olacağı konusunda net bir açıklama yapılmadı.       

kaynak: techcrunch 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;