Fenerbahçe

Görme engellilere maç anlattılar

Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nda Amedspor'u 3-1 yendiği maçı tribünden takip edenler arasında Altınokta Körler Derneği'nin 20 üyesi de vardı. Her bir görme engellinin yanına bir kişi oturdu ve maçı canlı olarak onlara anlattı.

Konular: Spor, Futbol

fenerbahçe'nin türkiye kupası çeyrek final rövanş maçında amedspor ile oynadığı ve 3-1 kazandığı maçı altınokta körler derneği’nin 20 üyesi tribünden takip etti.

fenerbahçeliler derneği'nin katkılarıyla stada gelen altınokta körler derneği’nin 20 üyesi maç heyecanını tribünde yaşadı.

her bir görme engelli taraftarın yanına bir fenerbahçeliler derneği üyesi oturdu ve maçı canlı olarak onlara anlattı.



kaynak: al jazeera ve fenerbahce.org

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;