Galatasaray

Gözler Rodrigues'de

Ara transfer döneminde takıma dahil olan Garry Rodrigues, oyuna sonradan girdiği Konyaspor maçındaki futbolcuyla büyük beğeni topladı. Taraftarlar, kupadaki Elazığ maçında bu futbolcuyu daha dikkatli izleyecek.

Konular: Spor, Futbol
Rodrigues daha önce Elche ve Levski Sofia'da da oynadı. [AA]

garry rodrigues, galatasaray'a devre arasında yunanistan'ın paok takımından geldi. konyaspor maçında ikinci yarıda josue'nin yerine sahaya çıktı ve bir anda takımı sürükledi. 

yeşil burun adalı futbolcu hızıyla konyaspor'un sağ beki skubic'e zor anlar yaşattı, biri golle tamamlanan üç kritik pozisyon üretti. garry rodrigues'in pasıyla sabri sarıoğlu ligde 5 yıl sonra gol buldu. 

garry rodrigues asistinin yanı sıra hızıyla dikkat çekti ve bruma'nın yokluğunda tarzı portekizli futbolcuya benzetildi. taraftarlar sosyal medyada bruma-rodrigues ikilisinin sahada nasıl olacağını tartıştı. 

paok'ta son 20 gündür antrenmana çıkmamasına karşın hazır bir görüntü veren 27 yaşındaki futbolcu maçtan sonra da "oyum tarzım sürekli aksiyon içinde olmak ve aksiyonlar yaratmak" dedi. 

galatasaray, türkiye kupası'nda elazığspor ile karşılaşacak. garry rodrigues de kadroda. galatasaraylı taraftarların en dikkat ettiği isimlerinde başında ise rodrigues gelecek. 

rodrigues, bu sezon yunanistan'da ligde oynadığı 12 maçta 3 gol ve 5 asistlik performans gösterdi. avrupa ligi'nde de oynayam rodrigues, bu sezon paok'a 2 gol ve 1 asistlik katkıda bulundu. hollanda doğumlu olan garry rodrigues, 12 kez yeşil burun adaları milli takımı forması da giydi. 

kaynak: al jazeera
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;