2014 Dünya Kupası

‘Gruptan çıkmayı hak etmedik’

Hollanda’dan sonra Şili’ye de yenilip gruptan çıkma şansını kaybeden İspanya’da teknik direktör Vicente del Bosque ‘Rakiplerimiz daha iyiydi’ dedi.

Konular: Spor, Futbol
Del Bosque İspanya'nın başında bir dünya bir de Avrupa şampiyonluğu yaşadı. [Fotoğraf: AFP]

ispanyol teknik adam, 2-0’lık şili yenilgisinden sonra “şikayet edemeyiz” diye konuştu.

gruptan çıkmayı hak etmediklerini söyleyen del bosque, “rakiplerimiz bizden daha iyiydi. takım olarak karakterli bir oyun sergiledik. baskı da kurduk ama kale önünde şansızdık” dedi.

finallerde rakiplerinden daha kötü oynadıklarını kabul eden 63 yaşındaki teknik adam, “şu anda geleceği düşünme zamanı değil. gerekli değerlendirmeyi zamanla yaparız” diye konuştu.

ispanya son dört dünya kupası’nda gruptan çıkamayan üçüncü son şampiyon oldu.

2002’de fransa, 2010’da da italya unvan korumak için katıldıkları turnuvaya grup aşamasında veda etmişti.

kaynak: al jazeera ve reuters

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;