Bilim-Teknoloji

GTA V'in çıkışı Mart ayına ertelendi

Rockstar Games, Grand Theft Auto (GTA) serisinin yeni oyunu için gün sayan PC kullanıcılarının Mart ayına kadar beklemeleri gerektiğini açıkladı. Oyunun PC versiyonu, üç monitörle oynanabilecek görsel detay içerek.

Konular: Bilim-Teknoloji
GTA V, PC versiyonunda artırılmış görsel detay ve kalite sunacak. [Fotoğraf: Rockstar]

pc kullanıcıları, gta v'e kavuşmak için mart ayını beklemek zorunda kalacak. rockstar games, oyunun pc için 24 mart'ta sunulacağını ama 'sabredilmesi gereken sürenin buna değeceğini' belirtti.

oyuncuların sabrını güçlendirmek için birçok ekran görüntüsü sunan rockstar, pc versiyonunun neye benzeyeceği konusunda merakları giderdi. gta v'in pc versiyonu, kasım 2014'te xbox one ve ps4 için sunulan oyuna ek içerikler sunacak.

görüntü kalitesi fazlasıyla artırılan oyun, pc'de 3 monitörü destekleyen görsel detay ve 4k çözünürlüğe çıkarılabilen görüntü kalitesiyle gelecek.

kaynak: rockstar

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;