Japonya

Gündüz börek, gece DJ'lik yapıyor

Japonya'nın başkenti Tokyo'da yaşayan 82 yaşındaki Sumiko Iwamuro, gündüzleri ağabeyinin işletmesinde börek, geceleri de popüler bir gece kulübünde DJ'lik yapıyor.

Konular: Japonya

japonya'nın başkenti tokyo'da yaşayan 82 yaşındaki sumiko iwamuro, gündüzleri ağabeyinin işletmesinde börek, geceleri de popüler bir gece kulübünde dj'lik yapıyor.

ayda bir kez, tokyo'nun popüler gece kulüplerinden birinde dj'lik yapan iwamuro, bu işe 70 yaşından sonra başladı. önce bir yıl boyunca dj'lik kursuna giden iwamuro, tarzını şöyle anlatıyor: 

"bu esasında tekno müzik. fakat sıkıcı olmasın diye biraz jazz ekledim, bir fransız şarkısı. bugünlerde biraz klasik müzik de ekliyorum."

dinleyenleri de sumiko iwamuro'nun çaldığı geceleri karışmıyor. 25 yaşındaki fuminari fujii, iwamuro'yu şöyle anlatıyor: 

"onun etkinlikleri çok eğlenceli. enerjisi yaşının çok ötesinde, buradaki her genç kadar enerjik. hakikaten çok eğlenceli."

kaynak: reuters

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;