Bundesliga

Hakem soyunma odasına gitti

Bundesliga'nın 22. haftasında Bayer Leverkusen, kendi sahasında Borussia Dortmund'a 1-0 yenildi. Karşılaşmada en ilginç an ise hakem Felix Zwayer'in diğer hakemlerle birlikte 68. dakikada soyunma odasına gitmesi ve maça 9 dakika ara verilmesi oldu.

Konular: Spor, Futbol
Maçı Dortmund 1-0 kazandı. [Reuters]

64. dakikada faul atışını yaklaşık 5 metre farklı bir noktadan kullanan borussia dortmund takımında aubameyang takımını galibiyete taşıyan tek golü kaydetti.

hakem felix zwayer, faul atışının yerinden kullanılmadığına itiraz eden bayer leverkusen teknik direktörü roger schmidt'i tribüne göndermek istedi. schmidt, dördüncü hakeme itiraz edince bu kez devreye bayer leverkusen kaptanı kiessling girdi. teknik direktör schmidt, kiessling'i de dinlemeyince zwayer karşılaşmayı durdurdu ve diğer hakemlerle beraber soyunma odasına gitti.

yapılan görüşmeler sonrası teknik direktör schmidt tribüne çıkarken, hakem zwayer takımları tekrar sahaya davet etti. karşılaşma kaldığı yerden devam ederken yaşananlardan dolayı müsabaka 9 dakika durakladı.

karşılaşmada hakan çalhanoğlu ve nuri şahin forma giymezken, ömer toprak ikinci yarıda oyuna girdi.

bu skorla borussia dortmund  ligde 59 puanlı bayern münih'in ardından 51 puanla ikinci sırada yer alıyor.

günün diğer karşılaşmasında hannover 96, sahasında augsburg'a 1-0 yenildi. karşılaşmanın tek golü 14. dakikada koo'dan geldi.

augsburg bu sonuçla puanını 24'e çıkardı ve ligde 13. sıraya yükseldi. ligin dibine demir atan ceyhun gülselamlı hannover 96'nın ise 14 puanı bulunuyor.

haftanın son maçında schalke 04, stuttgart ile kendi sahasında 1-1 berabere kaldı. karşılaşmada schalke 04'ün golünü 14. dakikada belhanda attı.

stuttgart'ta 3 aylık sakatlık döneminden sonra sahaya dönen harnik oyuna girdikten üç dakika sonra, 74. dakikada takımının beraberlik golünü kaydetti.

stuttgart bu sonuçla 28 puanla bir basamak yükseldi ve 11. sırada yerini aldı. schalke 04 ise 34 puanla 6. sıradaki yerini korudu.

bundesliga'da 22. hafta sonunda bayern münih liderliğini sürdüren takım oldu.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;