PKK

Hakkâri'de 1 asker şehit

Hakkâri'nin Şemdinli ilçesi Tekeli yolunda operasyon yapan birliklere bir grup PKK'lı uzun namlulu silahlarla saldırdı. 1 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı.

Konular: Türkiye, PKK
[ARŞİV]

genelkurmay başkanlığı'nın internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, saat 07:00 sıralarında hakkâri'nin şemdinli ilçesi tekeli yolunda operasyon yapan birliklere bir grup pkk'lı uzun namlulu silahlarla saldırdı.

birliklerin saldırıya karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı. yaralılar helikopterle hastaneye kaldırıldı.

bölgeye iki adet f-16 uçağı sevk edildi. tsk, pkk'ya ait doçka mevzilerinin imha edildiğini duyurdu.

taarruz helikopter kolu, insansız hava aracı ve takviye birliklerle operasyonlar sürüyor.

kaynak: genelkurmay başkanlığı

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;