Suriye'de iç savaş

Halep'te yerleşim yerine bombardıman: 7 ölü, 30 yaralı

Suriye rejimine ait savaş uçakları Halep'e saldırı düzenledi. 7 kişi hayatını kaybederken, 30 kişi yaralandı.

[Fotoğraf: AA]

suriye ordusuna ait savaş uçakları, halep'te muhaliflerin kontrolündeki yerleşim bölgelerine saldırdı. 7 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi yaralandı.

halep'teki sivil savunma yetkilileri, suriye rejimine ait savaş uçaklarının halep'te muhaliflerin kontrolündeki bab neyrab ile bustan kasr semtlerine hava saldırısı düzenlediğini belirtti.

saldırıda 7 kişinin öldüğü 30 kişinin yaralandığı duyurulurken, sivil savunma ekipleri yaralıları enkaz altından çıkarma çalışmalarına devam ediyor.

bustan kasr semtinde çok sayıda iş yeri ve evde saldırı sonucu hasar oluştu. birçok yer kullanılamaz hâle geldi.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;