2014 Dünya Kupası

Halilhodzic Cezayir'e veda etti

Trabzonspor'un başına geçmesi beklenen Boşnak teknik adam Vahid Halilhodzic, Cezayir Milli Takımı'na veda etti.

Konular: Spor, Futbol
Halilhodzic üç yıldır Cezayir Milli Takımı'nı çalıştırıyordu. [Fotoğraf: AFP]

halilhodzic'in veda açıklaması cezayir futbol federasyonu'nun resmi internet sitesinden yayınlandı.

deneyimli teknik adam ilk olarak kendine yakın ilgi gösterdiğini söylediği cezayir devlet başkanı abdelaziz bouteflika'ya teşekkür etti. halilhodzic, cezayir başbakanı abdelmalek sellal'e de verdiği destek için şükranlarını iletti.

üç yıl boyunca cezayir'i başarıya ulaştırmak için çalıştıklarını belirten boşnak teknik adam, geldiği ilk günden bugüne kadar cezayir halkının da kendine çok içten davrandığını söyledi.

halilhodzic, ailesi ve kendi hakkında asılsız haberler yaptığını iddia ettiği ülke basınını affetmeyeceğinin de altını çizdi.

vahid halilhodzic yönetimindeki cezayir milli takımı, dünya kupası'nda mücadele etti. grubunu ikinci sırada tamamlayarak tarihinde ilk kez ikinci tura yükseldi. afrika temsilcisi ikinci turda almanya'ya uzatmalarda 2-1 kaybetti ve çeyrek final şansını kaçırdı.

halilhodzic'in süper lig ekiplerinden trabzonspor'un başına geçmesine kesin gözüyle bakılıyor.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;