2014 Dünya Kupası

Halilhodzic oruç sorusuna sinirlendi

Cezayir Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic oyuncularının oruç tutup tutmayacağına dair tartışmalara son verilmesini istedi.

Konular: Spor, Futbol

almanya maçı öncesi basın toplantısı düzenleneyen bosnalı teknik adama cezayirli oyuncuların oruç tutup tutmadıkları soruldu.

61 yaşındaki halilhodzic bunun üzerine, “bu, oyuncularımın kendilerinin özgürce yapacağı bir seçim. özel bir mesele. bu konuda soru sormak saygısızlık ve ahlak yoksunluğudur. ne istiyorlarsa öyle yapacaklar. artık bu tartışmalara bir son verin” dedi.

2011’den beri çalıştırdığı cezayir’in dünya kupalarında ilk kez gruptan çıkmasını sağlayan halilhodzic yeni rakipleri almanya için, “üç dünya şampiyonluğu bulunan bir takım. yine şampiyonluğun güçlü adaylarından biri. topa sahip olmalıyız. hem zihinsel hem fiziksel olarak çok iyi durumdalar. işimiz çok zor olacak” diye konuştu.

halilhodzic'in kupadan sonra trabzonspor'u çalıştırması bekleniyor.

kaynak: reuters
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;