Kadına şiddet

Hamile kadına saldırı şüphelisi tutuklandı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde parkta spor yapan 4 aylık hamile Ebru Kaya Tireli'yi darp ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Mehmet T. tutuklandı. Şüphelinin, daha önce de başka bir kadına saldırdığı iddiası var.

[Fotoğraf: DHA]

manisa'nın turgutlu ilçesindeki osmangâzi parkı'nda yürüyüş yaptığı sırada saldırıya uğrayan 4 aylık hamile ebru kaya tireli'nin ilçe emniyet müdürlüğü'ne yaptığı müracaat sonrası polis ekiplerinin başlattığı operasyon kapsamında perşembe günü gözaltına alınan mehmet t.'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

turgutlu devlet hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen ve ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı. mehmet t, emniyette verdiği ilk ifadesinde suçlamaları kabul etmedi.

'daha önce de başka bir kadına saldırdı' iddiası

dha'ya göre, hem görgü tanıklarının hem de saldırıya uğrayan bir çocuk annesi ebru tireli'nin teşhis ettiği mehmet t.'nin tarım ilaçları satan babasının iş yerinde çalıştığı ve 6 ay önce yine bir kadına saldırdığı iddiası var.

ebru tireli, evinin yakınındaki parkta spor yaparken kırmızı renkli bir otomobilden inen bir erkeğin yanına gelip, "bir daha burada yürüyüp, spor yapmayacaksın" diye bağırdığını ve ayağından çıkardığı ayakkabısıyla suratına vurduğunu anlatmıştı. buna göre saldırgan, dengesini yitirince düşerek başını kaldırıma çarpan ebru tireli'ye yerdeyken tekme atıp vurmayı sürdürmüş, hamile olduğunu söyleyen ebru tireli'nin çığlık atması üzerine kaçmıştı.

kaynak: aa, dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;