Türkiye Süper Ligi

Hamza Hamzaoğlu görevini bırakıyor

Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu sezon sonunda görevinden ayrılacağını açıkladı.

Konular: Spor, Futbol
Hamza Hamzaoğlu, Akhisar Belediyespor'u bu sezon da ligde tutmayı başardı.
Hamza Hamzaoğlu, Akhisar Belediyespor'u bu sezon da ligde tutmayı başardı. [AA]

44 yaşındaki hamzaoğlu, gelecek sezondan itibaren sadece türkiye futbol direktörü fatih terim'in yanındaki görevine devam edeceğini belirtti.

hamzaoğlu, düzenlediği basın toplantısı ile sürpriz olarak görülebilecek kararını kamuoyuna duyurdu.

milli takımdaki kutsal görevi nedeniyle bu kararı almak zorunda kaldığını belirten hamzaoğlu "bütün ayrılıklar hep böyle olsun diyorum. bu kararı şimdi açıklamamızın nedeni, kulübümüzün geleceğini düşünerek, yeni hocanın şimdiden gelme ihtimali ve takımı tanıma süreci oluşması açısındandır. bu kararımız hepimiz için de hayırlı olsun" dedi. 

akhisar belediyespor yönetim kurulu'ndan yapılan açıklamada, hamzaoğlu'na akhisar belediyespor tarihine geçecek ve unutulmayacak başarılar yaşattığı için teşekkür edildi. 

2010-2011 sezonunda ptt 1'inci lig'de akhisar belediyespor'da göreve gelen hamzaoğlu, ilk yılında ligde kalmayı başardığı ege temsilcisini bir sonraki sezon süper lig'e taşıdı.

geçen yıl süper lig'de kalmayı başaran akhisar belediyespor, bu sezon son üç haftaya 10'uncu sırada girdi.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;