Galatasaray

Hamzaoğlu Podolski'yi istiyor

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Alman oyuncu Lukas Podolski'yi kadrolarında görmek istediğini söyledi.

Konular: Spor, Futbol, Transfer

sarı kırmızılı takımın yeni sezonun ilk antrenmanı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

hamza hamzaoğlu, "bir aksilik olmazsa podolski'yi kadromuzda görmek istiyoruz. görüştüğümüz başka isimler de var. herkes sabırsız bir şekilde transferleri bekliyor ama aceleci olmak doğru değil. önemli olan doğru oyuncuları doğru bir şekilde kadromuza dahil etmek. oyuncalarla ilgili görüşmelerimiz sürüyor. inşallah istediğimiz şekilde noktalayıp, onları da kadromuza katarak, çalışmalara devam ederizr" ifadelerini kullandı.

melo ayrılmak istiyor

hamza hamzaoğlu, brezilyalı futbolcuları felipe melo'nun takımdan ayrılmak istediğini kendilerine ilettiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"melo ayın 10’unda kampa katılacak. melo ayrılmak istediğini bize söyledi. teklifler olduğunu da iletti. kulübümüzün menfaati doğrultusunda hareket edeceğiz. melo’nun bizimle bir yıl daha sözleşmesi var. gelip, oynamasından yanayız ama bu kararı kendisi verecektir. "ben dönmeyeceğim" diyecekse de yapılacak bir şey yok. melo’nun gitmesi durumunda, o bölgeye bir transfer yapabiliriz."

genç futbolcu armindo bruma için de transfer teklifleri olduğunu ifade eden hamzaoğlu, "bruma için talipliler var. iyi bir teklif gelir, bruma da isterse bunu düşünebiliriz. bu her oyuncumuz için geçerli. bruma’dan bir talep gelirse, biz de kulüp olarak hem kendimizin hem de oyuncumuzun menfaatini düşünürüz ve onay verebiliriz. ayrıca bruma'dan da memnunum, bize katkı sağlayacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

'arda turan'a kulübün kapısı her zaman açık'

hamza hamzaoğlu, barcelona'nın arda turan'ı transfer ederek yarım sezon galatasaray'a kiralayacağına yönelik iddiaların hatırlatılması üzerine, "bana böyle bir şey gelmedi. arda bizim bünyemizden yetişmiş kardeşimiz. her zaman kulübün kapısı ona açıktır. eğer böyle bir teklif gelecek olursa, oturur değerlendiririz ama böyle bir şey gelmedi" diyerek sözlerini tamamladı.

hamza hamzaoğlu, geçen sezon kiralık olarak farklı takımlarda forma giyen oyuncularını kampta görme fırsatı bulacaklarını dile getirerek, "dany, sercan’ı ve diğer oyuncularımızı bir daha göreceğiz. ilk etap kampından sonra bazı şeyler şekillenecektir. bazı arkadaşlarımızla kamp sonunda ayrılabiliriz. bu tamamen yollarımızı ayıracağız anlamına gelmiyor çünkü bazı oyuncular için kiralık teklifi alıyoruz. ikinci kampın sonunda zaten kadromuzu tamamen şekillendirip, 28 kişi ile sezona başlayacağız" ifadelerini kullandı.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;