HDP

HDP'li Başaran serbest

Batman Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında açılan soruşturma kapsamında ifadesine başvurulmak için Ankara'da gözaltına alınan HDP Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran, serbest bırakıldı.

[Fotoğraf: AA]

"terör örgütüne yardım ve yataklık" iddiasıyla hakkında batman cumhuriyet başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında ifade vermeye gitmeyen hdp batman milletvekili ayşe acar başaran için yakalama kararı çıkarıldı.

başaran, sabah saatlerinde ankara emniyet müdürlüğü terörle mücadele şubesi ekipleri tarafından ankara'da gözaltına alınarak emniyete götürüldü. ifadesi alınmak üzere ankara adliyesi'ne sevk edilen başaran, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

aralarında eş genel başkanlar selahattin demirtaş ve figen yüksekdağ'ın da olduğu 11 hdp'li vekil tutuklu.

kaynak: dha, aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;