Şampiyonlar Ligi

'Her sonuca açık bir maç'

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda çarşamba günü Feyenoord ile karşılaşacak Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Biliç kendileri için en iyi sonucun gol yemeden gol atmak olacağını söyledi.

Konular: Spor, Futbol, Beşiktaş
Hutchinson daha önce Feyenoord Teknik Direktörü Fred Rutten ile beraber çalışmıştı. [EPA]

maçın oynanacağı de kuip stadı'nda futbolcu atiba hutchinson'un da katıldığı basın toplantısında konuşan bilic, "favoriyiz demiyorum ama her sonuca açık bir maç olarak görüyorum" dedi.

sahaya çıkacak kadroyla ilgili kararını verdiğini ve veli kavlak'ın sakatlığından dolayı oynayamayacağını hatırlatan hırvat teknik adam, iyi bir kadro oluşturduklarını ve bu eşleşmenin sonucunun istanbul'da çözüleceğini ifade etti.

"maç bittiğinde, bu işin burada çözülmüş olacağına pek inanmıyorum" diyen bilic, "iyi bir sonuç nedir? tabii ki mümkünse gol yemeden gol atabilmek ve kazanmak en iyi sonuç olur. biz beşiktaşız, rakibe tabii ki çok büyük bir saygımız var. favoriyiz demiyorum ama her sonuca açık bir maç olarak görüyorum. inanıyorum ki bu iş burada çözülmeyecek ve ikinci maça taşınacak" diye konuştu.

beşiktaş ve feyenoord takımlarının birbirlerine benzer çok özellikleri olduğunun altını çizen beşiktaş teknik direktörü, iki takımın da sadece ülkelerinde değil avrupa'da tanındığını söyledi.

feyenoord ile yarın her açıdan büyük bir maça çıkacaklarına dikkati çeken genç teknik adam "iki kulüp de son birkaç yıldır avrupa kupaları konusunda sorunlar yaşadı ve ne yazık ki cezalar aldı. iki takım da avrupa'da devam etme konusunda çok istekli. feyenoord gibi biz de geçen sezondan bazı oyuncularımızı kaybettik. iki tane oldukça sıkı maç oynayacağız. bu maçları oynamak için gerçekten sabırsızlanıyoruz. tüm sezon bunun için çalıştık." değerlendirmesinde bulundu.

"takıma güvenim tam"

takımına her zaman güvendiğini ve futbolcularından tek isteğinin cesur oynamaları olduğunu anlatan bilic, beşiktaş gibi oynadıkları takdirde iyi bir sonuç alabileceklerine inandığını kaydetti. feyenoord'un özellikle kanatlarının ve orta sahasının güçlü olduğunu vurgulayan bilic, özellikle orta sahada clasie gibi genç oyuncuların korkusuz oynamalarının kendisini endişelendirdiğini ifade etti.

hırvat teknik adam, olası transferlerle ilgili bir soruyu cevaplandırırken, transferin erken olmasının kendileri için daha iyi olacağını söyledi.

başkan ve yönetimin, bu çerçevede ciddi çalışma içinde olduğuna değinen biliç "lige kadar zamanımız var ama bu transferler ne kadar çabuk gerçekleşirse bizim için o kadar iyi olacak. doğrusunu söylemek gerekirse son birkaç gündür tamamen feyenoord maçına odaklandık. dolayısıyla bu soruyu cevaplamak için doğru isim ben değilim aslında. bir, iki, üç, transferin sayısı kaç olur bilemem ama sonuç alacağız. zamanında olursa daha da iyi olur." dedi.

hutchinson: rutten'den çok şey öğrendim

beşiktaşlı futbolcu atiba hutchinson ise uzun zamandır bekledikleri maçtan rövanş için avantajlı bir sonuçla ayrılmak istediklerini söyledi.

rakibi iyi analiz ettiklerini ve buradan iyi bir sonuç almak için çaba harcayacaklarına işaret eden hutchinson, "hazırız. çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. çok iyi bir kadromuz var. yoğun bir çalışmadan sonra buraya geldik" diye konuştu.

feyenoord teknik direktörü fred rutten ile geçmişte psv'de birlikte çalıştıklarını da hatırlatan hutchinson, rutten'den çok şey öğrendiğini ve onunla rakip olmalarının ilginç bir durum olacağını belirtti.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;