Tenis

‘Herkes Sharapova’nın dönüşünü bekliyor’

Kadınlar Tenis Birliği (WTA)’nin Başkanı Steve Simon taraftarından yöneticisine kadar herkesin Maria Sharapova’nın dönüşünü heyecanla beklediğini söyledi.

Konular: Spor

maria sharapova doping nedeniyle ceza aldı. cezası 26 nisan 2017’de sona erecek.

tenisin en ünlü ve başarılı isimlerinden biri olan rus raketin cezasının bitmesini bekleyen isimlerden biri de wta ceo’su steve simon.

“inanıyorum ki bu oyun, taraftarlar, turnuvalar. herkes sharaova’yı karşılayacak’ diyen simon, sharapova’nın zor zamanlar geçirdiğini ama döndükten sonra da iyi bir performans sergileyeceğini ifade etti.

simon “o ağır bir ceza ödedi. 15 ayını kaybetti. sıralamada epey gerilere düştü. şimdi tekrar eski günlerine dönmek için çaba verecek” açıklamasını yaptı.

wta ceo’sunun yanı sıra sponsorlarından bazıları da sharapova’nın döneceği günü heyecanla beklediklerini açıklıyor.

kaynak: cnn international

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;