Formula 1

‘Hiç pişmanlık yaşamadım’

Geçen sezon kariyerinde ilk kez Formula 1 şampiyonu olduktan sonra sürpriz bir kararla sporu bırakan Nico Rosberg hiçbir pişmanlık yaşamadığını söyledi.

Konular: Spor, Motor sporları
Rosberg geçen sezonun son haftalarında iyi bir performans sergilemişti. [Reuters]

eski alman pilot, emekliliğinden sonra ilk kez padok alanına geldl ve bırakmasıyla ilgili hiçbir pişmanlığının olmadığını söyledi.

mercedes’te onun yerini fin valtteri bottas aldı.

31 yaşındaki alman pilot, aile hayatından zevk aldığını ve yeni potansiyel zorluklar yakaladığını söyledi, “şu an o arabada olmalıydım” dedirten hiçbir anın olmadığını ifade etti:

“benim için ilginç oldu, tabii ki mükemmel”

rosberg “buraya geri dönmek güzel oldu. ilk önce yarış ailemi gördüm. yeni araçlar canavar gibi görünüyor. çok çok agresif. herkes heyecanlı. bu yıl iyi gladyatörler olacağını düşünüyorum. otomobiller fiziksel sınırlarına götürecek. sadece bu nedenle yarış kaybeden isimler olabilir. buna ihtiyacımız var” dedi.

rosberg, yeni pilot bottas için de “iyi bit pilottır. lewis’e meydan okuyacağını düşünüyorum. ama karşılaştırmak zor olur. hepimiz hamilton’ın nasıl iyi bir pilot olduğunu biliyoruz. ama büyük bir savaş olacak” ifadelerini kullandı.

formula 1’de yeni sezon 26 mart’ta avustralya’da başlıyor.

kaynak: reuters

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;