Basketbol

Hidayet Türkoğlu Cumhurbaşkanı Başdanışmanı oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski milli basketbolcu ve Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Üst Yöneticisi (CEO) Hidayet Türkoğlu'nu Başdanışmanlığına atadı.

Konular: Spor
Türkoğlu uzun yıllar NBA'de oynadı. [AA]

türkoğlu, cumhurbaşkanlığı sarayı'nda, cumhurbaşkanı başdanışmanlığı görevini yerine getirecek. türkoğlu aynı zamanda türkiye basketbol federasyonu ceo'luğunu yapıyor.

15 yıl nba'de forma giyen türkoğlu, efes pilsen a takımında 5 yıl oynadıktan sonra 2000'de nba'e gitti. sacramento kings, san antonio spurs, orlando magic, toronto raptors, phoenix suns ve los angeles clippers takımlarında forma giyen türkoğlu, a milli takım ile 2001'de avrupa, 2010'da ise dünya ikincilikleri yaşadı.

hidayet türkoğlu'nun aylık maaşının 60 bin tl olduğu yönündeki iddia, cumhurbaşkanlığı kaynakları tarafından yalanlandı. türkoğlu'nun aylık maaşının da, diğer başdanışmanlarınki gibi, yaklaşık 9 bin tl olduğu vurgulandı.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;