Euro 2016

Hırvatistan farklı kazandı

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde Norveç’i konuk eden Hırvatistan maçı 5-1 kazanarak liderliğe yükseldi.

Konular: Spor, Futbol
Hırvatistan, beş maçta dört galibiyet bir beraberlik aldı. [Fotoğraf: Reuters]

hırvatistan’a galibiyeti getiren goller 30’uncu dakikada marcelo brozovic, 54’te ivan perisic, 65’te ivica olic, 86’da gordon schildenfeld ve 90’da danijel pranjic attı. norveç’e 81’de alexander tettey’in golü yetmedi. konuk takım 69’da elyounoussi ile penaltıdan yararlanamadı. ev sahibinde corluka 74’te kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

hırvatistan bu galibiyetle puanını 13’e çıkartarak liderliğe yükseldi. norveç ise 9 puanla üçüncü sırada kaldı.

italya beraberliği kurtardı

h grubu’ndaki bir diğer karşılaşmada italya, deplasmanda bulgaristan ile 2-2 berabere kalarak ikinci sıraya geriledi.
italya dördüncü dakikada jordan minev’in kendi kalesine golüyle öne geçti. bulgaristan 11’de ivelin popov ile beraberliği yakaladı. 17’de ilian micanski ile ev sahibi öne geçti. 84’te eder

citadin, italya’nın bir puanı kurtarmasını sağladı.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;