Fransa

Hollande, first lady'den ayrıldı

Sinema oyuncusu Julie Gayet ile gizli aşk yaşadığı öne sürülen Fransa Cumhurbaşkanı, first lady Valerie Trierweiler ile ilişkisinin sona erdiğini duyurdu.

Konular: Avrupa
Closer dergisi tarafından ortaya çıkarılan Hollande ve Gayet arasındaki Fransız kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. [AFP]

hollande, yaptığı açıklamada, trierweiler ile ilişkisinin bittiğini duyurdu. françois hollande, özel hayatı söz konusu olduğundan bir cumhurbaşkanı değil, birey olarak açıklama yaptığını belirtti.

hollande, 11 şubat'taki abd ziyaretinden önce ilişki durumuna açıklık getirme sözü vermişti.

journal du dimanche gazetesinin internet sitesinde yer alan haberde, trierweiler'in pazar günü hindistan'a yapacağı yolculuk öncesi tarafların resmi bir açıklama yaparak ilişkinin bittiğini açıklayacakları iddia edilmişti.

yine aynı haberde, perşembe günü hollanda ve trieweiler'in kahvaltıda bir araya gelerek, ayrılık şeklinin açıklanması ve diğer ayrıntılar üzerinde son değerlendirmeyi yaptıkları bildirilmişti.

trieweiler, henüz bir açıklama yapmadı. aralarında resmi evlilik olmayan 48 yaşındaki trieweiler ile hollande, 2006 yılından beri birliktelerdi.

hollande'ın kendisinden 18 yaş küçük sinema oyuncusu julie gayet ile ilişkisinin olduğu iddiaları son iki haftadır kamuoyunda geniş yankı uyandırıyor. iddiaların haftalık fransız magazin dergisi closer tarafından ortaya çıkartılmasından sonra fenalaşan first lady valerie trierweiler, hastaneye kaldırılmış ve yaklaşık bir haftalık tedaviden sonra taburcu edilmişti.

fransız dergisi, önceki hafta çıkan sayısında, 'françois hollande ve julie gayet-cumhurbaşkanının gizli aşkı' başlığını atarak, 59 yaşındaki hollande'la 41 yaşındaki gayet arasındaki gönül ilişkisiyle ilgili yedi sayfalık bir haber yayımlamıştı

son anketlere göre, yeni sevgilinin ortaya çıkmasının ardından hollande'ın popülaritesi yüzde 26'dan yüzde 31'e çıktı.

kaynak: ajanslar

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;