Gülen örgütü soruşturmaları

HSYK’dan savcılara ihraç

HSYK 2. Dairesi, MİT TIR'larını durduran savcılar Süleyman Bağrıyanık, Ahmet Karaca, Aziz Takcı, Özcan Şişman ile Yaşar Kavalcıklıoğlu'nu meslekten ihraç etti.

MİT'e ait tırlar Adana'da böyle durdurulmuştu. [Fotoğraf: Video ekran görüntüsü]

hâkimler ve savcılar yüksek kurulu (hsyk) 2. dairesi, mit tırlarını durduran savcılar süleyman bağrıyanık, ahmet karaca, aziz takcı, özcan şişman ile yaşar kavalcıklıoğlu'nu meslekten ihraç etti.

1 ekim’deki duruşmada yargıtay 16. ceza dairesi, "adana ve hatay'da mit'e ait tir'ların durdurulmasına" ilişkin davada gizlilik kararı almıştı.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;