Türkiye

İDO ve BUDO'dan sefer iptalleri

Olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul Deniz Otobüsleri dört, Bursa Deniz Otobüsleri üç seferini iptal etti.

Konular: Türkiye
Lodos nedeniyle İDO ve vapur seferleri iptal. [Fotoğraf: AA / Arşiv]

istanbul deniz otobüsleri (ido), resmi internet sitesinden bugün yapılması planlanan dört seferini, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal ettiğini duyurdu.

ido'nun iptal ettiği seferler ve saatleri şöyle:

  • 07:30 bandırma - yenikapı - bostancı deniz otobüsü
  • 08:00 bursa - armutlu - armutlu - yenikapı - kadıköy deniz otobüsü
  • 09:00 bursa - yenikapı - kadıköy deniz otobüsü
  • 10:30 bursa - yenikapı - kadıköy deniz otobüsü

bursa deniz otobüslerinin de (budo) bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

bursa ulaşım toplu taşım işletmeciliği'nden (burulaş) yapılan yazılı açıklamaya göre, budo'nun saat 09.00'daki bursa (mudanya) - istanbul (kabataş), 09.30'daki armutlu (ihlas) - istanbul (kabataş) ve 10.45'teki istanbul (kabataş) - bursa (mudanya) seferleri, elverişsiz hava koşulları dolayısıyla programdan kaldırıldı.

kaynak: anadolu ajansı ve dha

 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;