Transfer

'İki oyuncu daha gelecek'

Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodzic, iki oyuncu daha aldıktan sonra transferi noktalayacaklarını söyledi.

Halilhodzic, Dünya Kupası'nda Cezayir'i çalıştırdı [AA]

yeni kurulan bir ekip olduklarının altını çizen halilhodzic, "avusturya kampına gelen oyuncu grubu trabzonspor'un beklentilerine uymuyordu.son 10 gün içerisinde yöneticilerimiz transferde çok büyük çaba ile çalıştılar. size takıma 10 transfer gerektiğini söylediğimde gerçekten istediğim 10 oyuncuydu ve 10 oyuncu gelecek. iyi oyuncular transfer ettiğimizi düşünüyorum" dedi.

takımın üç ila altı ay içinde istedikleri noktaya geleceğini vurgulayan 61 yaşındaki teknik adam, "milyar dolarlarınız olsa bile 1 haftada takım kuramazsınız. istanbul'un 3 kulübüyle ekonomik anlamda kıyas yapamazsınız. avrupa'dan gelen birçok oyuncunun tabii ki ilk tercihi istanbul kulüpleri oluyor. trabzonspor için bu nedenden dolayı yapılan transferler çok zor geçiyor" diye konuştu.

transferde 10 oyuncu istediğini ve bu sayıya ulaşacaklarını söyleyen tecrübeli teknik direktör, "ligin sonunda fenerbahçe ve trabzonspor arasında 23 puan fark olmayacak, bunu kesin söyleyebilirim. en az iki oyuncu daha gelecek takımımıza. iki oyuncu geldikten sonra transfer dönemini muhtemelen kapatabiliriz" ifadelerini kullandı.

trabzonspor halilhodzic'in gelişinin ardından oscar cardozo, kevin constant, ishak doğan, carl medjani, essaid belkalem, fatih atik, sefa yılmaz ve musa nizam'ı kadrosuna katmıştı.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;