Bilim-Teknoloji

İkinci Apple Store açılıyor

Apple'ın Türkiye'deki ikinci mağazası yine İstanbul'da açılıyor. Akasya Acıbadem AVM'de bulunan yeni mağaza 25 Ekim Cumartesi günü saat 10'da açılacak.

Konular: Bilim-Teknoloji
Türkiye'nin ikinci Apple Store'u da İstanbul'da açılıyor.
Türkiye'nin ikinci Apple Store'u da İstanbul'da açılıyor. [Fotoğraf: Apple]

abd'li teknoloji devi apple'ın türkiye'deki ilk mağazası 5 nisan'da istanbul zorlu center'da açılmıştı. hem ürün satışı hem de teknik servis hizmeti veren mağaza sayesinde türkiye'ye verilen önem artmış ve yeni apple ürünleri kısa bir süre sonra satışa sunulur hale gelmişti.

apple'ın türkiye'deki ikinci mağazası da yine istanbul'da kapılarını açıyor. yeni mağaza istanbul acıbadem'de bulunan akasya acıbadem avm'de 25 ekim cumartesi günü saat 10'da açılıyor.

konuyla ilgili türkiye internet sayfasında bilgi veren apple, kullanıcıları saat 10'da yapacağı açılışa davet etti. apple'ın mağazalarında ücretsiz eğitim, ürün satışı, tamir ya da bilgilendirme gibi işlemler yapılıyor. zorlu center'daki ilk mağazanın açılışında uzun kuyruklar oluşmuş ve kullanıcıların yoğun ilgisi olmuştu.

kaynak: apple

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;