Türkiye

İlk Bakanlar Kurulu Beştepe'de

65. Hükümet ilk Bakanlar Kurulu toplantısını Beştepe’de, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapıyor.

Konular: Türkiye
Bakanlar Kurulu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı. [Fotoğraf: AA]

65. hükümet'in ilk bakanlar kurulu toplantısı, cumhurbaşkanı tayyip erdoğan'ın başkanlığında cumhurbaşkanlığı külliyesi'nde yapılıyor. toplantı saat 14:35'te başladı.

cumhurbaşkanı erdoğan, “ilk bakanlar kurulu toplantısını riyasetimde beştepe'de gerçekleştireceğiz. orada da hükümet programını da birlikte değerlendirme, ele alma imkânımız olacak. iç, dış terörle mücadelede neler yapacağız, bunları değerlendirme imkânımız olacak. ekonomide ne gibi adımlar atacağız, bunları değerlendirme imkânımız olacak" demişti.

[Fotoğraf: AA]

[Fotoğraf: AA]

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;