Futbol

İlk finalist Mersin İdmanyurdu

PTT 1. Lig play-off yarı final rövanş maçında Mersin İdmanyurdu deplasmanda, Orduspor'u 1-0 mağlup etti. İlk maçı da 2-1 kazanan Mersin finale yükseldi.

Mersin İdmanyurdu kadrosunda Mehmet Yıldız ve Ali Tandoğan gibi deneyimli isimler bulunuyor.
Mersin İdmanyurdu kadrosunda Mehmet Yıldız ve Ali Tandoğan gibi deneyimli isimler bulunuyor. [AA]

ordu'da oynanan maçta mersin'e galibiyeti getiren gol 90+5'te güven'den geldi. 

orduspor, 90 dakika boyunca daha baskılı oynayan taraf olsa da turu getirecek golü bulamadı. konuk mersin'de nduka 64'te kırmzı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. mersin'in 83'te güven ile bir şutu direkten döndü.

yılmaz vural'ın teknik direktörlüğünü yaptığı mersin idmanyurdu'nun finaldeki rakibi ankaraspor-samsunspor eşleşmesinin galibi olacak. samsunspor evinde oynadığı ilk maçı 1-0 kazanmıştı.

final maçı 18 mayıs pazar günü fenerbahçe şükrü saracoğlu stadı'nda oynanacak. süper lig'e yükselen üçüncü ve son takım belli olacak.

istanbul büyükşehir belediyespor ve balıkesirspor süper lig'e yükselen ilk takımlar olmuştu.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;