NBA

İlk sürpriz Atlanta'dan

NBA'de play-off serisi başladı. Atlanta Hawks deplasmanda, Doğu Konferansı'nı lider tamamlayan Indiana Pacers'ı 101-93 mağlup etti.

Konular: Spor, Basketbol
Indiana normal sezonda 56 galibiyet, 26 mağlubiyet almıştı.
Indiana normal sezonda 56 galibiyet, 26 mağlubiyet almıştı. [Getty Images]

hawks, pacers karşısında seride 1-0 öne geçti. serinin ikinci maçı 22 nisan'da yine indiana'da oynanacak.

doğu konferansı'ndan son anda play-off'lara katılmayı başaran hawks'ta jeff teague 28 sayı ile karşılaşmanın en skorer ismi oldu. teague, play-off kariyer sayı rekorunu kırdı. paul millsap da 25 sayı ve sekiz ribaunt ile galibiyete katkı yaptı.
 

Günün maçları

dallas-san antonio
charlotte-miami
washington-chicago
portland-houston 

pacers'ta ise paul george'un 24, lance stephenson'ın da 19 sayısı yenilgiyi önlemeye yetmedi.

karşılaşmaya iyi başlayan konuk ekip ilk çeyreği 28-22 önde tamamladı. ikinci çeyrekte ise indiana'nın 28-22 üstünlüğü vardı. maçın üçüncü çeyreğinde ise hawks maçı koparmayı başardı. rakibini 16 sayıda tutan hawks, rakip potaya ise 30 sayı gönderdi. indiana'nın son çeyrekteki çabası ise yeterli olmadı.

play-off serisinde üç maç daha oynandı. oklahoma city thunder, memphis grizzlies'ı 100-86 yendi. thunder'da, kevin durant 33 sayı attı.

günün çekişmeli maçında ise golden state warriors, los angeles clippers'ı 109-105 mağlup etmeyi başardı.

play-off'un ilk maçında ise brooklyn nets, toronto raptors'ı 94-87'yle geçti. 

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;