Avustralya Açık

İlk sürpriz Istomin ve Lucic-Baroni’den

Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ın 4. gününde, Sırp Novak Djokovic ve Polonyalı Agnieszka Radwanska gibi favori isimler 2. turu geçemedi.

Konular: Spor, Tenis

sezonun ilk grand slam tenis turnuvası avustralya açık'ta, tek erkeklerin favori ismi sırp novak djokovic, özbek denis istomin'e 3-2 yenilerek 2. turda elendi.

avustralya'nın melbourne kentinde düzenlenen turnuvadaki tek erkekler ikinci tur mücadelesinde, organizasyonda 6 şampiyonluğu bulunan 2 numaralı seribaşı djokovic ile dünya klasmanında 117. sırada yer alan istomin karşılaştı.

dört saat 48 dakika süren maçta djokovic'e 7-6, 5-7, 2-6, 7-6 ve 6-4'lük setlerle 3-2 üstünlük kuran istomin, tur atladı. son iki yılda avustralya açık'ta şampiyonluğu kaptırmayan djokovic, 2008'den bu yana ilk kez bir grand slam turnuvasına 2. turda veda etmiş oldu.

radwanska da veda etti

sezonun ilk grand slam tenis turnuvası avustralya açık'ta, tek kadınlar mücadelesinde polonyalı agnieszka radwanska, hırvat mirjana lucic-baroni'ye 2-0 yenilerek organizasyona ikinci turda veda etti.

avustralya'nın melbourne kentinde düzenlenen turnuvadaki tek kadınlar ikinci tur mücadelesinde, 3 numaralı seribaşı radwanska ile dünya sıralamasında 79. basamakta bulunan lucic-baroni karşı karşıya geldi.

bir saat 2 dakika süren karşılaşmayı 6-3 ve 6-2'lik setlerle 2-0 kazanan lucic-baroni, avustralya açık'ta ilk kez üçüncü tura yükseldi. radwanska ise 2007'den bu yana 2 yarı final, 4 defa da çeyrek final oynadığı organizasyona, erken veda etmekten kurtulamadı.

kaynak: aa
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;