2018 Dünya Kupası

İlk takım Brezilya

Rusya’da düzenlenecek 2018 Dünya Kupası’na katılmayı garantileyen ilk takım Brezilya oldu.

Konular: Spor, Futbol, Brezilya
Brezilya Dünya Kupası'nın en tecrübeli takımı [AFP]

brezilya, uruguay’ın peru’ya 2-1 yenilmesinin ardından dünya kupası’na gitmeye hak kazandı.

bir gün once paraguay’ı 3-0 ile geçen ‘sambacılar’ üçüncü sıradaki uruguay’ın sürpriz mağlubiyetiyle eleme maçlarının bitimine 4 hafta kala rusya’yı garantiledi.

dünya kupası güney amerika grubu’nda 14 hafta sonunda brezilya 33 puanla lider. onu 10 puan geriden kolombiya, 11 puan geriden de uruguay ve şili takip ediyor. ilk 4 direkt dünya kupası’na gidiyor. 5.’liği elde eden ise play-off oynuyor. messi’li arjantin de 22 puanla beşinci sırada. arjantin'in en önemli oyuncusu messi de hakemle tartışmaktan aldığı 4 maçlık ceza sebebiyle kalan maçlarda yok. 

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;