2016 Rio Olimpiyatları

İlk üçüzler

Olimpiyatlar daha önce ikizleri gördü ama üçüzlerle hiç karşılaşmamıştı. Estonyalı Luik kardeşler Rio'da bir ilki gerçekleştirecek.

Konular: Spor, Diğer Sporlar

leila, liina ve lily, 1985 doğumlu üçüz kardeşler. çocukluk dönemlerinde merak saldıkları atletizmde maraton alanında ülkeleri estonya'yı temsil edecekler.

lily, üçüz olmalarından dolayı birçok kişinin özel olarak kendilerini izleyeceğini belirtiyor:

"gerçekten bir mucize gibi. ilk kez olimpiyatlarda üçüzler yer alacak. üçümüz de maratonda koşacağız"

olimpiyatlar daha önce ikiz kardeşleri görmüştü. 1972, 1976, 1980 ve 1984 kış olimpiyatları'nda sharon ve shirley kardeşler kanada adına yarışmıştı. 2000, 2004, 2008 ve 2012 yarışan, son olimpiyatlarda bronz kazanan kanocu ikiz kardeşler pavol ve peter hochschornerlar slovakya'yı temsil etmişti. 

kaynak: al jazeera
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;