NBA

Indiana rakibini yakaladı

NBA playoff ilk turunda Indiana, Atlanta'yı 101-85 yendi, seri skoruna denge getirdi.

Konular: Spor
Paul George 27 sayıyla Atlanta karşısında Indiana'yı galibiyete taşıdı. [Getty Images]

indiana pacers, konuğu atlanta hawks'u yenerek playoff ilk tur serisinde 1-1 eşitlik sağladı.

ev sahibi ekipten paul george, 27 sayıyla maçın en skorer oyuncusu oldu. oyuna sonradan giren luis scola 20, george hill 15 sayıyla galibiyete katkıda bulundu.

indiana üçüncü çeyreğin sonu, dördüncü çeyreğin başındaki 19 sayılık serisiyle skoru 87-65'e getirdi ve maçı 16 sayı farkla kazandı.

atlanta'nın en üretken oyuncusu 19 sayıyla oynayan paul millsap'ti. serinin ilk maçında 28 sayıya imza atan jeff tague ise bu kez 14 sayıda kaldı.

serinin üçüncü maçı cuma günü sabaha karşı atlanta'da oynanacak. 

toronto beraberliği yakaladı

toronto raptors da brooklyn nets'i yenerek seri skorunu 1-1 yaptı.

torontolu jonas valanciunas 15 sayı, 14 ribaundla öne çıktı. ev sahibi ekip, son çeyrekte brooklyn'in 29 sayısında karşı 36 sayı kaydederek 100-95 galip geldi.

brooklyn'in ilk maçtaki galibiyetinde 15 sayıyla kritik bir rol oynayan paul pierce, ikinci buluşmada erken faul sorunu yaşadı ve yedi sayı, altı ribaundda kaldı.

üçüncü maç cumartesi günü sabaha karşı brooklyn'de yapılacak.

washington evine avantajlı dönecek

washington wizards, chicago bulls ile karşılaştığı seride 2-0'lık üstünlük elde etti.

başkent temsilcisi deplasmanda mücadele ettiği ikinci maçı uzatma dakikaları sonunda 101-99 kazandı.

washington'dan bradley beal 26 sayıyla maçın en skorer oyuncusu oldu. beal son beş dakikada dokuz sayı kaydetti. chicago ise maçın son 12 dakikasında sadece 12 sayı bulabildi.

serinin üçüncü buluşması cumartesi günü sabaha karşı washington'da gerçekleşecek.

kaynak: al jazeera ve reuters 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;