Bilim-Teknoloji

iOS 8.1.1 kullanıma sunuldu

Apple tarafından geliştirilen iOS işletim sisteminin 8.1.1 güncellemesi kullanıma sunuldu. Yeni güncelleme iOS 8'de performans sorunu yaşayan iPhone 4S ve iPad 2 kullanıcılarını problemlerini çözmeyi amaçlıyor.

Konular: Bilim-Teknoloji
Yeni güncellemenin sorunları çözmesi bekleniyor
Yeni güncellemenin sorunları çözmesi bekleniyor [Fotoğraf: Apple]

mobil işletim sistemini düzenli olarak güncelleyen apple, ios 8.1.1 sürümünü kullanıma sundu. firmanın geçtiğimiz günlerde piyasaya sürdüğü ios 8 sürümü eski iphone modeli olan 4s ve ipad 2'de bazı performans sorunları meydana getirmişti. zaman zaman cihazların yavaşlaması ve kilitlenmesine kadar varan bu soruna yeni sürümle beraber çözüm getiriliyor.

ücretsiz olarak yüklenebilen yeni sürüm özellikle iphone 4s ve ipad 2'nin sorunlarını performans çözüyor. yine de bu güncelleme kullanıcıların bütün performans sorunlarına tam olarak çare olabileceği düşünülmüyor. zira oldukça eski bir model olan iphone 4s ve ipad 2'nin yeni nesil işletim sistemine tam olarak uyum sağlaması biraz zor görünüyor. güncelleme telefon/tablet üzerinden ya da bilgisayar yardımı ile itunes ile yapılabiliyor.

os x güncellemesi de geldi

apple ios 8.1.1'e ek olarak bilgisayarlarında kullandığı yosemite kodlu işletim sisteminin 10.10.1 güncellemesini de yayınladı. yeni güncellemenin işletim sisteminde zaman zaman yaşanan wi-fi bağlantı sorununu gidermesi bekleniyor.

kaynak: apple

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;