Bilim-Teknoloji

iPhone 6 modelleri satışa sunuldu

Apple'ın eylül ayı başında tanıttığı iPhone 6 modelleri Türkiye pazarına girdi. Başta operatörler olmak üzere birçok mağaza gece yarısından itibaren iPhone 6 satmaya başladı.

Konular: Bilim-Teknoloji
iPhone 6 modellerini ilk satan operatörlerden biri Turkcell oldu
iPhone 6 modellerini ilk satan operatörlerden biri Turkcell oldu [Fotoğraf: Turkcell]

apple'ın yeni akıllı telefonu iphone 6'yı 9 eylülde abd'de tanıtmıştı. iki farklı modelle kullanıcıların karşısına çıkan marka, bu yeni modelleri birkaç ükede kısa sürede satışa sundu. aralarında türkiye'nin de bulunduğu ükelerde ise 26 eylülde satışa çıkaracağı açıklanan iphone 6 modelleri bu gece yarısından itibaren piyasaya sürüldü.

4.7 inçlik iphone 6 ve 5.5 inçlik iphone 6 plus modelleri avea, turkcell ve vodafone gsm operaörlerinin bazı bayilerinde gece yarısını bir dakika geçe satışa sunuldu. ayrıca bazı teknoloji marketleri de iphone 6 modellerini satmaya başladı. gece yarısından itibaren başlayan satışlarda iphone 6 modelleri kullanıcılarla buluştu.

apple store bu sabah erken açılacak

öte yandan 5 nisanda türkiye'deki ilk apple store olarak ziyaretçilere açılan zorlu center'daki apple mağazasında da sabah 8 itibariyle iphone 6 modelleri satılmaya başlanacak. normal zamanda saat 10'da açılan alışveriş merkezindeki mağaza bugüne özel olarak saat 08:00'de kapılarını açacak.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;