Transfer

İshak Doğan Trabzonspor'da

Trabzonspor, Kardemir Karbükspor'un savunma oyuncusu İshak Doğan'ı kadrosuna kattı. Celutska ile yollarını ayırdı.

Konular: Spor, Futbol, Trabzonspor
Galatasaray'ın da İshak Doğan ile ilgilendiği iddia ediliyordu. [Fotoğraf: AA]

borda mavili kulüpten, borsaya yapılan açıklamada, ishak doğan ile dört yıllık anlaşmaya varıldığı duyuruldu. trabzonspor, futbolcuya toplamda 9 milyon 920 bin 137 lira garanti ücret ödeyecek.

23 yaşındaki oyuncu, ilk yıl 2 milyon 137 bin 500 lira garanti para ve 14 bin 250 lira maç başı ücreti alacak.

dördüncü yılında ise yıllık garanti ücreti 2 milyon 845 bin liraya yükselecek.

trabzonspor kulübü, futbolcunun bonservisi için kardemir karabükspor'a 1 milyon 750 bin euro ödeyeceğini, oyuncuları aykut akgün ve soner aydoğdu'yu da bedelsiz olarak bu kulübe vereceğini açıklamıştı.

celutska gönderildi

trabzonspor kulübü, çek futbolcusu ondrej celutska ile yollarını ayırdı.

bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "kulübümüzle iki yıl daha anlaşması bulunan ondrej celutska'nın sözleşmesi 112 bin euro ödenerek feshedilmiştir" ifadesine yer verildi.

slavia prag'dan 2011'de transfer edilen 25 yaşındaki futbolcu, trabzonspor kariyerinde süper lig ve türkiye kupası'nda 63 maçta forma giydi.

bu arada, çek futbolcu 2013-2014 sezonunda bordo-mavili takım tarafından ingiltere'nin sunderland takımına kiralanmıştı.

kaynak: al jazeera ve aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;