Türkiye Süper Ligi

İsmail Kartal'ın ilk maçı

Fenerbahçe, yeni teknik direktörü İsmail Kartal yönetiminde ilk maçına çıkıyor. Sarı Lacivertliler hazırlık maçında Yunanistan şampiyonu Olympiakos ile karşılaşacak.

Konular: Futbol, Fenerbahçe
İsmail Kartal, Ersun Yanal'ın yardımcılığını yapıyordu. [Fotoğraf: AA]

şükrü saracoğlu stadı'nda oynanacak mücadele 21:30'da başlayacak.

ismail kartal, ersun yanal'ın istifasından sonra fenerbahçe yönetimi tarafından yardımcı antrenörlükten teknik direktörlüğe getirilmişti.

sarı lacivertliler, yeni sezon öncesinde oynadığı beş hazırlık maçında dört yenilgi aldı.

iran'ın sepehan takımını 1-0 mağlup eden fenerbahçe, sheffield united'a 2-1, sevilla'ya 2-0 kaybetmişti. sarı lacivertliler, evsahipliğini yaptığı soma'ya yardım turnuvasında ise 45'er dakikalık maçlarda beşiktaş'a 1-0, ingiliz temsilcisi chelsea'ye ise 2-0 kaybetmişti.

fenerbahçe'de sakatlığı bulunan brezilyalı yeni transfer diego ribas bu maçta forma giyemeyecek. 

olympiakos, geçtiğimiz sezon yunanistan süper ligi'ni en yakın rakibi paok'un 17 puan önünde şampiyon olarak tamamlamıştı.

kaynak: al jazeera
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;