Türkiye

İstanbul Baro Başkanı Durakoğlu oldu

İstanbul Baro Başkanlığı'na, Önce İlke Çağdaş Avukatlar Grubu'nun adayı avukat Mehmet Durakoğlu seçildi.

Konular: Türkiye
[Fotoğraf: AA]

haliç kongre merkezi'nde yapılan istanbul barosu başkanlık seçiminde, 36 bin 483 üye delegeden 23 bin 921 kişi, 92 sandıkta oyunu kullandı.

seçimde 13 bin 19 oy alan durakoğlu birinci olurken, özgürlükçü çağdaş avukatlar'ın adayı several ballıkaya çelik 3 bin 423 oy ile ikinci, hukukun üstünlüğü platformu'nun adayı mehmet sarı 3 bin 40 oy ile üçüncü, avukat hakları grubu adayı ömer kavili 2 bin 740 oy ile dördüncü ve istanbul milliyetçi avukatlar grubu'nun adayı ali rıza kaplan bin 699 oy ile beşinci oldu.

durakoğlu'nun başkanlığını yapacağı istanbul barosu'nun yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor:

"avukat necmi şimşek, avukat aydeniz a. tuskan, avukat ismail gömlekli, avukat şahin erol, avukat süreyya turan, avukat muazzez yılmaz, avukat cengiz yaka, avukat profesör dr. serap k. kiziroğlu, avukat ali gürbüz, avukat hasan kılıç"

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;