2015 Genel Seçimi

İstifalar öncesi 'bürokrasi' mesaisi

Her hafta Pazartesi günü yapılan Bakanlar Kurulu toplantısı bu hafta Çarşamba gününe alındı. İstanbul'dan sabah saatlerinde Ankara'ya gelen Başbakan Davutoğlu, gününü bürokrasiden ayrılarak siyasete girmeyi planlayan bürokratların durumu konusunda çalışmaya ayırdı.

Konular: Türkiye

her hafta pazartesi günü yapılan bakanlar kurulu toplantısı bu hafta çarşamba gününe alındı. istanbul'dan sabah saatlerinde ankara'ya gelen başbakan davutoğlu, gününü bürokrasiden ayrılarak siyasete girmeyi planlayan bürokratların durumu konusunda çalışmaya ayırdı.

başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, davutoğlu 7 haziran 2015 seçimlerine milletvekili adayı olarak katılmayı düşünen bürokratların adaylık sürecinin uzun süre gündemde olmasını istemedi.

bu nedenle, 10 şubat saat 17.00'de sona erecek olan başvuru süresinden önceki iki günü ağırlıklı olarak bu konuda çalışmaya ayırdı.

kaynaklar davutoğlu'nun pazartesi günü resmi konut'ta aralarında adaylığı söz konusu olan bazı bürokratların da olduğu isimlerle görüşmeler yapacağını belirtti.

bakanlar kurulu toplantısı 11 şubat çarşamba günü yapılacak.

başbakan 10 şubat salı günü grup toplantısından sonra da partisinin merkez yürütme kurulu toplantısına katılacak.  

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;