Türkiye

İstismara 600 yıl istendi

Karaman Ağır Ceza Mahkemesi, öğrencilere istismarda bulunduğu iddiasına ilişkin sınıf öğretmeni hakkında; "Çocuğun nitelikli cinsel istismarı", "hürriyeti tahdit", "kasten yaralama" ve "müstehcen görüntüleri izletme" suçlarından hazırlanan ve 600 yıl hapis cezası istenen iddianameyi kabul etti. İlk duruşma 20 Nisan'da.

Konular: Türkiye
[ARŞİV] [Fotoğraf: DHA]

karaman ağır ceza mahkemesi, bazı öğrencilere istismarda bulunduğu iddiasına ilişkin sınıf öğretmeni hakkında; "çocuğun nitelikli cinsel istismarı", "hürriyeti tahdit", "kasten yaralama" ve "müstehcen görüntüleri izletme" suçlarından hazırlanan iddianameyi kabul etti

iddianamede sanık hakkında 600 yıla yakın hapis istendi. karaman ağır ceza mahkemesinde açılan davanın ilk duruşması, 20 nisan'da yapılacak.

duruşmada, çocuk koruma kanunu gereğince oturumların kapalı yapılacağı, hükmün açık oturumda açıklanacağı belirtildi. davanın hazırlık sürecinde, çocukların ifadeleri psikolog eşliğinde, kamera önünde alındı.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;