PKK

Jandarmaya PKK saldırısı

Elazığ'ın Palu ilçesinin kırsal kesiminde bir grup PKK'lı, jandarma özel harekât timlerine ateş açtı. Kısa süren çatışma sonrası PKK'lılar kaçarak izlerini kaybettirdi.

Konular: PKK, Türkiye
PKK son dönemde Türkiye'nin güneydoğusunda eylemlerini sıklaştırdı.
Hükümet, çözüm sürecinin yasal zemine oturtuyor. [Fotoğaraf: AFP/Arşiv]

palu ilçesine bağlı burgurede köyü yakınlarında arazide bulunan jandarma özel harekat timlerine 24 haziran salı günü saat 20.00 sıralarında beş kişi olduğu tahmin edilen pkk'lı grup tarafından ateş açıldı. askerlerin de karşılık vermesi sonucu çıkan çatışma pkk'lı grubun bölgeden kaçması ile sona erdi. 

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;