Türkiye

Japon gazeteci Akçakale'de öldü

IŞİD'in elindeki Japon rehinenin takas ihtimali üzerine Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesine gelen Japon gazeteci trafik kazasında öldü.

Konular: Türkiye
[Fotoğraf: DHA]

şanlıurfa-akçakale karayolunun 7'nci kilometresinde japon kadın gazeteci kazumi takaya'nın içinde bulunduğu kasım polat yönetimindeki araç, önünde ilerleyen ibrahim halil şikak'ın kullandığı kamyona arkadan çarptı.

polat olay yerinde hayatını kaybetti. takaya ise kaldırıldığı mehmet akif inan eğitim ve araştırma hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

takaya’nın, işid'in elindeki ürdünlü pilot ve japon gazetecinin serbest bırakılacağı yönündeki haberler üzerine akçakale ilçesine gelen yabancı gazetecilere tercümanlık yaptığı öğrenildi.

kaynak: dha, aa

 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;