Japonya

Japonya'da kar festivali

Japonya'nın kuzeyindeki Sapporo kentinde, 68. Kar Festivali düzenleniyor. Festivalde, 12 Şubat'a kadar 200'den fazla kardan heykel sergilenecek.

Konular: Japonya

japonya'nın kuzeyindeki sapporo kentinde, 68. kar festivali düzenleniyor. 6 şubat pazartesi günü ziyaretçilere kapılarını açan festivalde, 12 şubat'a kadar 200'den fazla heykel yer alıyor.

popüler kişi ve yerlerin kardan heykelleri boy gösteriyor.

festivalin bu yılki ilgi odağı, paris'in sembol yapılarından zafer takı oldu. takın başında resmi bayrak töreni düzenlendi.

pineapple isimli şarkısıyla meşhur olan pikotaro isimli şarkıcı, pokémon ve donald trump heykelleri de turistlerin ilgisini çekti.

12 şubat'a kadar 200'den fazla heykelin sergileneceğini festivale, 2 milyon turist gelmesi bekleniyor.

kaynak: reuters

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;