Transfer

Javier Hernandez Real Madrid’de

Real Madrid, forvet hattına Radamel Falcao ile takviye yapan Manchester United’ın Meksikalı golcüsü Javier Hernandez’i satın alma opsiyonuyla kiraladı.

United gün içinde forvet hattına Falcao'yu transfer edip Hernandez'i gönderdi. [Fotoğraf: Getty Images]

açıklama manchester united’dan geldi.

real madrid, javier hernandez için united'a 1,5 milyon sterlin ödeyecek. ayrıca madrid ekibi, 26 yaşındaki futbolcuyu sezon sonunda 17 milyon sterlin bedelle satın alabilecek.

hernandez, keylor navas, toni kroos ve james rodriguez'in ardından real madrid'in dördüncü transferi oldu.

sezon başlangıcında ispanya süper kupası'nı atletico madrid'e kaptıran real madrid, ligin ilk haftasında cordoba'yı sahasında 2-0 yendi, ikinci haftada ise deplasmanda real sociedad'a 4-2 mağlup oldu.

küçük bezelye anlamına gelen "chicharito" lakaplı hernandez, geçen sezon manchester united formasıyla 35 maça çıktı, 9 gol kaydetti.

meksikalı futbolcu, takımının ligin ilk haftasında swansea city'ye 2-1 ve ingiltere lig kupası ikinci turunda milton keynes dons'a 4-0 kaybedilen maçlarında da forma giydi.

kaynak: al jazeera ve aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;