Bilim-Teknoloji

Joaquin Kasırgası'nın uzaydan görünümü

ABD'nin Atlantik kıyılarını tehdit eden Joaquin Kasırgası, Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan (UUİ) görüntülendi.

Konular: Bilim-Teknoloji
UUİ'den erken saatlerde dev kasırga böyle görüntülendi. [Fotoğraf: ScottKelly/Twitter]
abd'nin başta güney carolina eyaleti olmak üzere atlantik kıyılarını tehdit eden joaquin kasırgası, astronot scott kelly tarafından uzaydan görüntülendi. 
uui'deki bir yıllık görevine sekizinci aya giren kelly, saatteki hızı 210 kilometreye kadar çıkan kasırganın yayılım alanını net bir şekilde gösteren fotoğrafı twitter'da yayımladı. kelly, "bahalamara ulaşmadan önce joaquin kasırgasının sabahın erken saatlerindeki görünümü. umarım herkes iyidir" yazdı. 
nasa'nın yakından takip ettiği jaoquin kasırgası, bahamalara doğru ilerlemeye devam ederken, gücünü birkaç gün daha sürdürmesi bekleniyor. 
kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;