Türkiye

Kadıköy'de "Berkin Elvan" eylemi

İstanbul Kadıköy’de Berkin Elvan yürüyüşüne polis müdahale etti. Atılan havai fişekler nedeniyle 2 polis yaralandı.

Konular: Türkiye
Polise havai fişek atan göstericilerden sekizi gözaltına alındı. [Fotoğraf-AA]

gezi parkı eylemlerinde yaralanmasının ardından tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden berkin elvan için istanbul kadıköy'de yürüyüş düzenlendi.

altıyol boğa heykeli önünde bir araya gelen bir grup, pankart açıp bir süre slogan attıktan sonra bahariye caddesi'nde yürüdü.

boğa heykeli'nin önüne dönen ve yaptıkları basın açıklamasının ardından dağılan gruptakiler, bu sırada bazı çöp kutularını ateşe verdi.

çevrede güvenlik önlemi alan çevik kuvvet polisine pet şişe ve havai fişek atan gruba polis, biber gazı ile müdahale etti. olayda 2 polis hafif yaralandı, gruptan 8 kişi ise gözaltına alındı.

müdahalenin ardından gruptakiler ara sokaklara kaçtı. 

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;