Basketbol

Karadağ'daki maçta yumruklar

Banvit'in, Karadağ ekibi Buducnost ile deplasmanda oynadığı maçta sahaya giren taraftar Banvitli Mejia'ya saldırdı. Rowland taraftara yumrukla karşılık verince oyun durdu.

Konular: Spor
Olaylar maçın bitimine 2 dakika 17 saniye kala kullanılan serbest atış sırasında çıktı. [Fotoğraf: AA]

eurocup son 32 turu h grubu maçında banvit deplasmanda, buducnost ile karşı karşıya geldi.

maçın son çeyreğinde banvitli sammy mejia, serbest atış kullanırken, sahaya giren bir taraftar, mejia'yı arkadan sert bir şekilde itti. mejia'yı iten taraftara, earl rowland, yumruk attı. aldığı yumruk darbesiyle parkeye düşen taraftara meija da müdahalede bulundu.

yaşanan gergin anlar nedeniyle hakem oyunu durdu.

maç yaklaşık 10 dakika durduktan sonra, hakemler sammy mejia ve earl rowland'ı oyundan diskalifiye etti ve karşılaşmayı seyircili devam ettirdi. 

banvit, gergin maçı 74-68 kazandı.

podgorica kentinde oynanan karşılaşmada banvit, rakibi karşısında ilk çeyreği 22-8, devreyi de 49-32 önde bitirdi. ikinci yarıda da üstün oyununu sürdüren türk ekibi, üçüncü periyodu 61-49, müsabakayı da 74-68 kazanmayı başardı.

karşılaşmada, banvit'ten davis 28 sayılık performansıyla maçın en skorer ismi oldu. dragicevic ise 15 sayıyla çift hanelere ulaştı. ev sahibi ekipte ise  subotic ve reynolds 13'er sayıyla takımına katkı sağladı.

kaynak: al jazeera ve aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;