MHP

"Karagümrük'e de sevdalıyımdır"

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Aydın Doğan arasında gerçekleşen memleket vurgulu tartışmaların ardından MHP'nin resmi internet hesabından paylaşılan Devlet Bahçeli resmiyle birlikte bu defa "Karagümrük" göndermesi yapıldı.

Konular: MHP, Türkiye

cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ve aydın doğan arasında gerçekleşen memleket vurgulu tartışmanın ardından mhp'nin resmi internet hesabından paylaşılan devlet bahçeli resmiyle birlikte bu defa "karagümrük" göndermesi yapıldı.

milliyetçi hareket partisi'nin resmi twitter hesabından paylaşılan fotoğrafta başında kasketi ve elinde tespihi ile devlet bahçeli görünüyor. resimle birlikte ise bahçeli'nin "istanbul'un bütün semtlerini iyi bilirim. karagümrük'e de sevdalıyımdır" ifadesi yer aldı.

kasımpaşalı-kelkitli atışmasının ardından

erdoğan, aydın doğan'ı kastederek "eli cebinde başbakanları karşılayanlar gördük. kendi söyledi 'biz hükümet getirdik hükümet götürdük' dedi. bende kendisine, 'kusura bakma ben doğma büyüme kasımpaşa'lıyım hak bildiğim şeyden taviz vermem' dedim" şeklinde konuşmuş, aydın doğan ise erdoğan'a verdiği yanıtta "ben de doğup büyüdüğüm anadolu yaylasının yiğit delikanlılarının yetiştiği kelkit’ten geliyorum." yanıtını vermişti. 

kaynak: al jazeera 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;