Futbol

Karar Ocak ayında

FIFA Başkanı Gianni Infantino, 32 takımla oynanan Dünya Kupası'nın 2026 yılında 40 veya 48'e çıkarılması seçeneklerini ocak ayında karara bağlamak istediklerini belirtti.

Konular: Spor, FIFA

başkan infantino yaptığı açıklamada, önümüzdeki yılın ocak ayında isviçre'nin zürih kentinde yapılacak yönetim konseyi toplantısında, 32 takımla oynanan 2026 dünya kupası'nın 40 veya 48 takımla oynanmasıyla ilgili kararı vermek istediklerini kaydetti.

takım sayısının artmasıyla ilgili genel hissiyatının pozitif yönde olduğunu söyleyen infantino, "tüm dünyada futbol kalitesi yükseliyor." ifadesini kullandı.



kaynak: al jazeera

 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;